Twisted Dining

WIE ZIJN WIJ

CREATIEF. JONG. INNOVATIEF. PERSOONLIJK. SPONTAAN.

Wij zijn Jelle en Neeltje en wij zijn de eigenaren van Twisted Dining. We houden van een gezellig praatje, van een goed geplaatste grap en van sushi. Doordat we beiden tamelijk easy-going zijn zorgen wij graag voor een gezellige sfeer. Dit, en uiteraard het serveren van lekker eten, zijn wat ons betreft dé ingrediënten voor een succesvolle partij. En als het toch even stilvalt kun je Jelle ook altijd vragen om te praten over gerechten, dan heb je voor het komende uur entertainment.

Stiekem zijn we soms ook een beetje chaotisch en vergeetachtig (achter de schermen natuurlijk!) Zo is Neeltje bij een van onze eerste opdrachten lucifers vergeten om de BBQ mee aan te steken. Maar ervaringen als deze zorgen ervoor dat wij, en daarmee ook ons bedrijf, groeien en verbeteren (en met de BBQ is het uiteindelijk nog helemaal goed gekomen).

Wij zijn op jonge leeftijd begonnen met ons bedrijf Twisted Dining. Dit geeft ons de tijd en ruimte om te experimenteren met producten of technieken. Hoe verwerk je bijvoorbeeld een ‘vergeten product’ in een ‘niet zo vergeten’ gerecht? En hoe tover je een standaard BBQ-buffet om tot een op maat gemaakt en origineel BBQ-buffet? 

about us

De liefde voor eten hebben we allebei van thuis meekregen. Toen we in de horecasector terecht kwamen werd deze passie in de loop der jaren versterkt. De koksopleiding en de opleiding Food Specialist was daarom voor ons een logische stap voor het realiseren van onze grote wens: het runnen van een eigen bedrijf. Een bedrijf waarin wij onze ideeën en passie rondom eten verder konden ontwikkelen en anderen hiervan konden laten meegenieten. Op 19 maart 2018 zijn wij officieel gestart met ons bedrijf, Twisted Dining.